Meer over SportAnalytik activiteiten en hoe je je kunt inschrijven

SportAnalytik-evenementen duren 3 à 4 uur en worden voornamelijk in het weekend gehouden. Het kind start met een gezamenlijke warming up en gaat verder in een kleine groep leeftijdsgenoten begeleid door een persoonlijke coach. De groep voltooid vervolgens een aantal testen, elk gericht op het meten van unieke fysieke vaardigheden.

Ons doel is om deelnemende kinderen enthousiast te maken en te motiveren om actief te zijn in sport.

Wat kost het?
U kunt de prijs terugvinden op het inschrijvingsformulier van uw locatie.

Wat mag het kind verwachten?
Naast de halve dag leuke en sportieve activiteiten, ontvangt het kind een individueel talent- en sportrapport. Het rapport met testresultaten, biedt leeftijds- en genderspecifieke peervergelijking met een database van meer dan 400.000 kinderen en biedt aanbevelingen voor de meest geschikte sporten.

Een onderzoek naar vooraf aangegeven voorkeurssporten is mogelijk.

Voorbeeldrapport: Talentrapport, Sportrapport.

Registreer om deel te nemen aan een SportAnalytik evenement.


Een SportAnalytik-evenement is een halve dag sporten/bewegen, waarbij je verschillende fysieke vaardigheidstests uitvoert op een speelse en enthousiaste manier.


Elk kind krijgt een persoonlijke evaluatie en een aanbeveling voor de meest geschikte sporten.

SportAnalytik-evenement - perspectief voor kinderen

Roman De vader van Andrea en Natalia
Het evenement was geen exercitie, maar oefeningen gecombineerd met spel en plezier. De meiden vonden het erg leuk en vroegen wanneer we weer zouden gaan.
Vlasta Moeder van Kaja
Ik was benieuwd hoe kaja zich verhoudt tot leeftijdgenoten en welke sport van nature bij haar past. De resultaten werden bevestigd door mijn aannames en maakten me gelukkig.
Natalia 5 jaar
Het was geweldig. Vooral de run aan het eind toen iedereen juichte ...
Kaja 11 jaar
Dankzij dans en andere sportactiviteiten ben ik in goede vorm. De resultaten bevestigden het. Tegelijkertijd lieten ze me gebieden zien die ik kan verbeteren.

Foto’s van
eerdere evenementen